Inschrijven op de nieuwsbrief

Mohamed Ahaddaf

Mohamed Ahaddaf
Mohamed Ahaddaf

is een getalenteerde ud-speler en musicus. Hij groeide op in Marokko en studeerde af aan het conservatorium van Tetuan. Zijn muzikale basis is het Andalusische repertoire. Hij werd ontdekt door de bekende Marokkaanse muzikaal leider Mohamed Ben Larbi Temsamami en ging op tournee door Europa met zijn Orchestra Temsamani. Na zijn komst in Nederland besloot hij zijn kennis breder in te gaan zetten. Hij richtte het Ahaddaf Quartet op, een jazz-oriental ensemble, dat o.a. optrad bij VPRO's Vrije Geluiden. Tegenwoordig geeft hij les aan de leden van het Amsterdams Andalusisch Orkest en staan zij samen op het podium om een eigentijdse invulling te geven aan de Andalusische muziek.

(WU 15 GR)

Archief beschikbaar voor: Mohamed Ahaddaf

 • Winternachten 2015 – SATURDAY NIGHT UNLIMITED

  Saturday Night Wintercafé

  Het Wintercafé is het meeting point van het festival, waar schrijvers en publiek samenkomen, en worden ontvangen door MC Francis Broekhuijsen. Ook in het Wintercafé: hapjes en drankjes, Ud-speler Mohamed Ahaddaf ontvangt u met muziek in zijn huiskamer, boekverkoop en signerende schrijvers bij de Paagman bookstall, muziek van DJ Socrates en meer.

  Schrijvers signeren bij de Paagman bookstall
  21:00 – 21:20 Louise O. Fresco & Stefan Hertmans
  21:30 – 21:45 Leela Corman & Dominique Goblet
  22:00 – 22:20 Reggie Baay & Karen Armstrong
  23:00 – 23:20 Bas Heijne & Ian Buruma

 • Winternachten 2015 – FRIDAY NIGHT UNLIMITED

  Friday Night Wintercafé

  Het Wintercafé is het meeting point van het festival, waar schrijvers en publiek samenkomen, en worden ontvangen door MC Francis Broekhuijsen. Ook in het Wintercafé: hapjes en drankjes, Ud-speler Mohamed Ahaddaf ontvangt u met muziek in zijn huiskamer, boekverkoop en signerende schrijvers bij de Paagman bookstall, muziek van DJ Safri en meer.

  Schrijvers signeren:
  21:30 – 21:45: Karen Armstrong & Paul Scheffer
  21:45 – 22:00: Milena Michiko Flasar & Tao Yue
  22:20 – 22:35: David Grossman & Jennifer Clement
  22:45 – 23:00: Nina Weijers & Cynthia McLeod
  23:10 – 23:25: Toef Jaeger & David van Reybrouck