Inschrijven op de nieuwsbrief

Sharon Goeman

Sharon Goeman - foto Multi Ontwerp & Fotografie
Sharon Goeman - foto Multi Ontwerp & Fotografie

is een bevlogen en bijzondere verteller en verhalenmaker. Ze gooide na een carrière als fraudepreventie & -detectie-analist het roer om. Via haar bedrijf Within Reach Academy deelt ze haar kennis, ervaring en verhalen met 45-plussers met een migrantenachtergrond. Sharon is ook vrijwilliger en trainer bij PEP Den Haag. Ook schrijft ze voor Stichting Haagse Levensboeken. Sharon is een spin in het web van Escamp, helpt waar ze kan, springt in waar nodig.

(WN 2019)

Archief beschikbaar voor: Sharon Goeman

 • Winternachten 2019

  Dakota's Winternachten Verhalen Festival: zaterdag­matinee

  Met: Frandjescka Balootje, Sharon Goeman

  Het Dakota Verhalenfestival stond dit jaar in het teken van Winternachten en het thema 'Who Wants to Live Forever'. Op deze zaterdagmiddag was er een feestelijk programma voor jong en voor oud. Dat begon voor 'jong' en 'families' in het café van het theater, met een kinderlunch met verhalen van en over de buurt en een kindervoorstelling. In de filmzaal was er een kinderfilm en op het plein voor het theater hoorden we verhalen rond het kampvuur. Om 16.00 uur startte het volwassenen-programma met Dakota's Eeuwige Verhalen Café; verhalen in alle vormen, in alle maten en door verschillende mensen. Mét eten verzorgd door het Tienerrestaurant! De toegang was gratis, maar reserveren via de website van Theater Dakota was aanbevolen (beperkte capaciteit).
  12.00 - 12.35 Buurtfilm Escamp. (volw.)
  13.00 - 14.30 UITVERKOCHT KinderVerhalenLunch: Sharon Goeman presenteerde een afwisselend programma tijdens de lunch in het café van het theater. Met een kindervoorstelling en verhalen van jonge vertellers uit de buurt. (kids, familie)
  14.30 - 16.00 Kinderfilm in de filmzaal van Dakota, met na afloop warme chocomel en verhalen bij het kampvuur op het plein. (kids, familie)
  16.00 - 19.00 UITVERKOCHT Dakota's Eeuwige Verhalen Café. Schrijvers en vertellers uit de buurt rappen, zingen en vertellen over 'eeuwig leven' en dromen over de toekomst. Over al het moois dat niet verloren mag gaan. Welke songteksten wil je doorgeven, welke boeken zouden nooit vergeten mogen worden? We luisterden naar verhalenvertellers in alle soorten en maten. Terwijl we keken en luisterden, was er eten in het café. Het verhaal van Escamp (alle wijken van dit stadsdeel schrijven samen een verhaal!) werd verteld, het verhaal achter schilderijen en voorwerpen van mensen zoals jij en ik. Frandjescka Balootje presenteert. (volw.)