Inschrijven op de nieuwsbrief

Salsaventura

Salsaventura 2
Salsaventura 2

Salsaventura is de toonaangevende dansschool voor Salsa, Zouk en Bachata. Er zijn vestigingen in vele steden in Nederland. De school in Den Haag verzorgt Salsa, Zouk, Zumba en Bachata danslessen. Ook is er een groot aantal danscursussen zoals Styling, Mambo On2 en Cha Cha. Salsaventura biedt naast veel gezelligheid ook een uniek en uniform lesprogramma, dat is gebaseerd op meer dan 13 jaar ervaring. Het wordt inmiddels door tientallen scholen in zowel binnen- als buitenland gebruikt. Daarmee onderscheidt Salsaventura zich van andere dansscholen. Het programma van Salsaventura is herkenbaar aan het 6-Turn Pattern System. Met dit systeem krijgt de deelnemer een structuur van de 6 draaien waarmee 80% van alle verschillende variaties met de partner worden gemaakt. Bezielend docent en eigenaar van Salsaventura is Morry Krispijn. www.salsaventura.nl

(WU 2012)

Archief beschikbaar voor: Salsaventura

 • Winternachten 2013 – Winternacht 2 - schrijvers, muziek en film op vijf podia

  Dans de Zouk

  Zoukcity and dansschool Salsaventura leren u in drie kwartier de Braziliaanse Zouk. Dans mee!

 • Winternachten 2013 – Winternacht 2 - schrijvers, muziek en film op vijf podia

  Dans de Salsa

  Bailalma en Salsaventura leren uin drie kwartier de Cubaanse Salsa. Dans mee!

 • Winternachten 2013 – Winternacht 1 - schrijvers, muziek en film op vijf podia

  Dans de Merengue

  Glen en Khristy van dansschool Salsaventura leren u in een half uur de Merengue dans, afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Dans mee!

 • Winternachten 2013 – Winternacht 1 - schrijvers, muziek en film op vijf podia

  Dans de Bachata

  Glen en Krhisty van dansschool Salsaventura leren ons in een half uur de Bachata dans, afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Dans mee!

 • Winternachten 2012 – Winternacht 2

  Workshop Danser à Deux: Bachata

  Grijp uw kans om Antilliaanse Bachata te leren dansen, onder de bezielende leiding van Morry Krispijn van dansschool Salsaventura. Met muziek van DJ Jairzinho.

 • Winternachten 2012 – Winternacht 2

  Danser à Deux: Zouk

  Grijp uw kans om de (Frans-)Antilliaans Zouk te leren dansen, onder de bezielende leiding van Morry Krispijn van dansschool Salsaventura. Het vrolijke Danser à Deux-programma is ontwikkeld voor de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord en komt nu voor het eerst naar Den Haag in het kader van Writers Unlimited.

 • Winternachten 2012 – Winternacht 1

  Workshop Danser à Deux: Cubaanse Salsa

  Grijp uw kans om de Cubaanse Salsa te leren dansen, onder de bezielende leiding van Morry Klein van dansschool Salsaventura. Met muziek van DJ Jairzinho.

 • Winternachten 2012 – Winternacht 1

  Danser à Deux: Cubaanse Son

  Grijp uw kans om de Cubaanse Son te leren dansen, onder de bezielende leiding van Morry Krispijn van dansschool Salsaventura. Met muziek van DJ Jairzinho. Het vrolijke Danser à Deux-programma is ontwikkeld voor de Tolhuistuin in Amsterdam-Noord en komt nu voor het eerst naar Den Haag in het kader van Writers Unlimited.