Inschrijven op de nieuwsbrief

Mr. Winter

DJ Mr. Winter
DJ Mr. Winter

is een DJ en barber die uiteenlopende muziekstijlen op een verrassende manier kan combineren. Zijn interesse voor mensen en kunst zijn terug te horen in zijn muziekselectie en draaistijl. Mr. Winter start zijn loopbaan vanuit passie voor muziek in 2006 als student van het SAE instituut in Rotterdam. Hij treedt nationaal en internationaal op en brengt afhankelijk van het concept zijn expertise op het gebied van muziek ten gehore. Als beatlover pur sang heeft Mr. Winter een brede muzieksmaak en brengt deze na kritische selectie op gecontroleerde wijze over op zijn publiek. Zijn connectie met het publiek levert verrassende optredens en samenwerkingen op.

(WN 2019)

Archief beschikbaar voor: Mr. Winter

  • Winternachten 2019

    Woorden Worden Zinnen - Winternachten editie

    Met: Aafke Romeijn, Akwasi, Elfie Tromp, Elzahra Elkawafi, HemelBesem, Jennifer Muntslag, Mr. Winter, Quin Kempees, Roos Dickmann, Roza Lozica

    In Paard bleek het genieten van performers, poëzie, punchlines, muziek, exposities, beers & bites in een feelgood setting tijdens deze speciale Winternachten-editie van Woorden Worden Zinnen. De line up bestond uit verhalenverteller en rapper Akwasi, schrijver en columnist Elfie Tromp, schrijver en singer-songwriter Aafke Romeijn, actrice Roos Dickmann (o.a. Soof), rapper, radio host en schrijver HemelBesem uit Zuid-Afrika en zangeres Roza Lozica (o.a. The Voice of Holland). En verder versjes om mee naar huis te nemen van Quin Kempees, favo host JNM The Naked MC en de plaatjes van DJ Winter.
    Woorden Worden Zinnen is hét laagdrempelige platform en podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het platform presenteert zich op podia en festivals in de Randstad en is in 2010 opgericht door spoken word artiest Elten Kiene en literair organisator Wesley Loos.