Inschrijven op de nieuwsbrief

Marieke de Lange

Marieke de Lange - foto Maan Limburg
Marieke de Lange - foto Maan Limburg

(1978) is van huis uit theaterdocent. Ze geeft sinds 2012 fulltime les in Kundalini Yoga. In 2013 werd ze door Yoga Magazine uitgeroepen tot één van de zeven yogi's van het jaar. Naast dagelijkse lessen in Amsterdam verzorgt ze retreats, workshops, intensives en yoga-reizen naar Nepal en India. Marieke houdt een blog bij over de yoga-levensstijl, waarin ze de uitgebreide levensfilosofie van Kundalini Yoga uiteenzet en maandelijks inzoomt op thema's vanuit o.a. de numerologie en astrologie. Momenteel werkt ze aan het opzetten van een online Kundalini Yoga School om mensen wereldwijd te ondersteunen in hun dagelijkse yoga- en meditatiepractice.

(2015)

Archief beschikbaar voor: Marieke de Lange

  • Winternachten 2016 – Saturday Night Unlimited

    Hello Brightness! Op zoek naar verlichting

    Filosofe Stine Jensen wist niet meer waar ze haar geluk moest zoeken, tot ze de spiritualiteit ontdekte. In haar boek Go east! duikt ze in de wereld van yoga, meditatie en mindfullness. Ze besluit zelf yoga-lerares te worden, volgt een opleiding bij een Amerikaanse goeroe, verandert haar eetgewoonten drastisch en mediteert dagelijks. Wordt ze zo gelukkig? Komt de verlichting inderdaad uit het Oosten? Samen met yogalerares Marieke de Lange neemt Stine Jensen ons mee in de yoga-praktijk, om af te ronden met het gezamenlijk zingen van een mantra.

    Dit programma vervangt het eerder aangekondigde 'The Source of Good and Evil', vanwege de verhindering wegens familieomstandigheden van deelnemer Mircea Cărtărescu.