Inschrijven op de nieuwsbrief

Lien Cornelissen

Lien Cornelissen
Lien Cornelissen

(1983) groeide op in de Achterhoek, studeerde Rechten in Nijmegen en ging vervolgens in Den Haag aan de slag als advocaat. Ze werkte daarnaast onder meer als senior beleidsmedewerker bij het Ministerie van Soziale Zaken en was vandaaruit gedetacheerd bij de Europese Commissie in Brussel. Haar grote passie is muziek. Ze zingt, speelt piano en schrijft liedjes, waarmee ze met regelmaat optreedt.

(WN 2020)

Archief beschikbaar voor: Lien Cornelissen

  • Winternachten 2020

    Dakota's Winternachten Verhalenfestival: Open Podium 'Dat is toch niet normaal'

    Met: Frandjescka Balootje, Lien Cornelissen

    Luister naar verhalen en voordrachten, afgewisseld met liedjes van Lien Cornelissen, in het café van Theater en Filmhuis Dakota. Wat is eigenlijk normaal? Dat is voor iedereen anders, horen we van de bewoners uit de wijk.

    Dakota's Winternachten Verhalenfestival is een initiatief van Writers Unlimited en Theater en Filmhuis Dakota ter gelegenheid van het 25e Winternachten internationaal literatuurfestival Den Haag (15-19 januari). Met op zaterdag 18 januari ontmoetingen met schrijvers Cynthia Mc Leod, Walter Palm en Vamba Sherif en de muziektheatervoorstelling The Bright Side of Life, en op zondag 19 januari een workshop en open podium verhalen vertellen, een kinderprogramma met jeugdboekenschrijver en -illustrator Mylo Freeman en een talkshow.