Inschrijven op de nieuwsbrief

Jose Pepe Garcia

Pepe García Rodríguez - Studentenpercussie Koninklijk Conservatorium - Winternachten festival 2022
Pepe García Rodríguez - Studentenpercussie Koninklijk Conservatorium - Winternachten festival 2022

is een veelzijdige percussionist/performer gevestigd in Nederland, met een grote interesse in klassiek slagwerk, niet-westers handdrummen en compositie. Hij is momenteel ​​lid van het New European Ensemble en Slagwerk Den Haag. Als docent is hij verbonden aan de faculteit Slagwerk van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Studenten Miguel Varela, Joao Borralho, Te Ping, Gonzalo Martins, Porter Ellerman, Joao Brito, Joan Piles, Dimitris Pliatsikas, Ricardo Mendes en Diogo Marques nemen deel aan het Winternachtenconcert - In het droomhuis. Garcia en Enric Monfort zijn verantwoordelijk voor begeleiding en concept.

Archief beschikbaar voor: Jose Pepe Garcia

 • Winternachten 2022

  Winternachten concert - In het droomhuis

  Met: Benzokarim, Iman Mersal, Jose Pepe Garcia, Laura van Dolron, Marian Markelo, Raoul de Jong, Sanneke van Hassel, Sef, Shishani, Sterre Konijn

  Winternachten Festival, Koninklijk Conservatorium Den Haag en Amare presenteren: In het droomhuis


  Het Winternachten festival - de zomereditie wordt in stijl afgesloten in de concertzaal van Amare met 'In het droomhuis'. Schrijvers, dichters en artiesten brengen hun droomhuis tot leven, in woord, beeld en muziek. Vol van lichte, warme en duistere verlangens, van voorouders en wijze vrouwen, van gemis en genot. Laat je betoveren door o.a. hiphopicoon Sef, wintipriester Marian Markelo, schrijvers Raoul de Jong en Sanneke van Hassel, singer-songwriter Shishani, spoken word artist Benzokarim, dichterIman Mersal en zanger Sterre Konijn. Slagwerkers van het Koninklijk Conservatorium: begeleid door Pepe Garcia brengen ritme aan, en onze gedroomde gastvrouw, theatermaker en stand-up filosoof Laura van Dolron, zorgt dat je je direct thuisvoelt.

  Breng jouw thuis mee naar ons droomhuis
  Om goed onderdak te bieden aan al deze dromen vragen we niet alleen artiesten om hun 'thuis' te delen, maar ook het publiek. Neem iets mee wat 'als thuis' voelt - of waarmee jij je droomhuis zou opluisteren: een plant, een theekopje, een gootsteendoekje, een schemerlamp... En het verhaal bij jouw droomthuis-object horen we ook graag! Je kunt dit van tevoren opschrijven of het ons vertellen bij binnenkomst, dan leggen Sanneke van Hassel en Anouk Driessen het vast én geven het een mooie plek in de zaal. Zo maken we samen een levend archief van droomhuizen, geïnspireerd op de roman In het droomhuis van de Amerikaanse schrijver Carmen Maria Machado. En: je gaat niet met lege handen naar huis, want na afloop neem je een voorwerp en verhaal van iemand anders mee terug.