Inschrijven op de nieuwsbrief

Elzahra Elkawafi

Elzahra Elkawafi - foto Serge Ligtenberg
Elzahra Elkawafi - foto Serge Ligtenberg

is een talentvolle jonge dichter en bovendien een sterk performer van haar eigen werk. Ze nam najaar 2017 deel aan Spot on Young Poets, het educatieproject van Writers Unlimited, Haags Dichtersgilde en Museum Meermanno | Huis van het Boek. Tijdens dichtworkshops op Haagse middelbare scholen krijgen leerlingen les in dichten en voordracht. Elzahra droeg haar gedicht voor tijdens Winternachten festival 2018 en was een van de drie finalisten voor de Jonge Campert-prijs.

(WN 2019)

Archief beschikbaar voor: Elzahra Elkawafi

  • Winternachten 2019

    Woorden Worden Zinnen - Winternachten editie

    Met: Aafke Romeijn, Akwasi, Elfie Tromp, Elzahra Elkawafi, HemelBesem, Jennifer Muntslag, Mr. Winter, Quin Kempees, Roos Dickmann, Roza Lozica

    In Paard bleek het genieten van performers, poëzie, punchlines, muziek, exposities, beers & bites in een feelgood setting tijdens deze speciale Winternachten-editie van Woorden Worden Zinnen. De line up bestond uit verhalenverteller en rapper Akwasi, schrijver en columnist Elfie Tromp, schrijver en singer-songwriter Aafke Romeijn, actrice Roos Dickmann (o.a. Soof), rapper, radio host en schrijver HemelBesem uit Zuid-Afrika en zangeres Roza Lozica (o.a. The Voice of Holland). En verder versjes om mee naar huis te nemen van Quin Kempees, favo host JNM The Naked MC en de plaatjes van DJ Winter.
    Woorden Worden Zinnen is hét laagdrempelige platform en podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het platform presenteert zich op podia en festivals in de Randstad en is in 2010 opgericht door spoken word artiest Elten Kiene en literair organisator Wesley Loos.