Inschrijven op de nieuwsbrief

Diann van Faassen

Diann van Faassen - foto: Gilles Boeuf
Diann van Faassen - foto: Gilles Boeuf

is een Haagse dichter en programmamaker. Ze geeft workshops poëzie en performance op scholen en bij culturele organisaties. Werk van Diann is opgenomen in diverse verzamelbundels en heeft vaak een link met de stad Den Haag.
In de tijd die overblijft neemt ze je als stadsgids mee op een poëtisch rondje Den Haag waarbij ze de mooiste plekjes voorziet van verrassende verhalen. Voor het Writers Unlimited festival maakt ze met leerlingen van Haagse scholen De Stem van de Stad, lopende verhalen waarbij bijzondere personen en plekken in de stad met elkaar verbonden worden.

(WU2024)

Archief beschikbaar voor: Diann van Faassen

 • Writers Unlimited 2024 – Friday Night Unlimited

  De stem van de stad - Zeer Korte Verhalen

  Haagse scholieren van het Edith Stein College, het John Dewey College en De Vrije School vertolkten in hun eigen Zeer Kort Verhaal De Stem van de Stad. Voor deze verhalen deden ze inspiratie opn tijdens schrijfworkshops op school en een wandeling door Den Haag, onder leiding van Diann van Faassen. Terwijl zij hun verhalen presenteerden verbeeldde live tekenaar Matthijs Sluiter de beweging van de wandeling door de stad, als een extra wisselwerking tussen woord en beeld.

 • Writers Unlimited 2024 – Saturday Night Unlimited

  De stem van de stad - Zeer Korte Verhalen

  Haagse scholieren van het Edith Stein College, het John Dewey College en De Vrije School vertolkten in een Zeer Kort Verhaal De Stem van de Stad.
  Voor deze verhalen deded ze inspiratie op tijdens schrijfworkshops op school en een wandeling door Den Haag, onder leiding van Diann van Faassen.
  Terwijl zij hun verhalen presenteerden verbeeldde live tekenaar Matthijs Sluiter de beweging van de wandeling door de stad, als een extra wisselwerking tussen woord en beeld.