Inschrijven op de nieuwsbrief

Nu boeken: festivaltickets met vroegboekkorting

Writers Unlimited Internationaal LIteratuurfestival Den Haag 2024, affichebeeld - vormgeving: Eindeloos
Writers Unlimited Internationaal LIteratuurfestival Den Haag 2024, affichebeeld - vormgeving: Eindeloos

Grijp je kans en boek je Writers Unlimited Festival 2024-tickets voor Friday Night Unlimited of Saturday Night Unlimited voor maar €25! 

Wat een fijne traditie: we geven vroegboekkorting op tickets voor de grote festivalavonden Friday Night Unlimited (19 januari) en Saturday Night Unlimited (20 januari). Ook is verkoop gestart voor Ode aan Remco Campert & Uitreiking Haagse Literatuurprijzen op zondagmiddag 21 januari.

KLIK HIER EN KOOP NU JE TICKETS makkelijk en snel via de online kassa van Het Nationale Theater.

TICKETPRIJZEN Friday & Saturday Night Unlimited:

1 en 2 september 2023, met Spotlight-korting: €15

3 september t/m 26 december 2023, met Vroegboekkorting: €25

Vanaf 27 december 2023: €30

(Jongeren t/m 30 jaar: altijd €15)

 

TICKETPRIJZEN Ode aan Remco Campert & Uitreiking Haagse Literatuurprijzen:

1e rang: €35, 2e rang: €30

Jongeren tot en met 30 jaar, 1e rang of 2e rang: €17,50

 

Het programma van het Writers Unlimited Internationaal Literatuurfestival Den Haag (18-21 januari 2024) is nog in de maak (hieronder lichten we alvast een tipje van de sluier op!). Het volledige festivalprogramma maken we begin december bekend.

 

FRIDAY NIGHT UNLIMITED en SATURDAY NIGHT UNLIMITED

Friday Night Unlimited en Saturday Night Unlimited zijn de grootse, gevarieerde festivalavonden met elk 20 programma's van 20 tot 50 minuten over en met boeken, films, verhalen, gedichten en actuele kwesties op zes podia in Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. Je kiest je eigen route! Schrijvers, dichters en artiesten uit binnen- en buitenland gaan in gesprek, dragen voor of vertellen over hun favoriete boeken en films. Begin december wordt het complete avondprogramma bekend gemaakt. Met je ticket heb je die avond toegang tot alle programma's. Afhankelijk van de deelnemende auteurs is een programma Nederlands- of Engelstalig.

Friday Night Unlimited met o.a. Connie Palmen, Celeste Ng (VS), Sisonke Msimang (Zuid-Afrika), Annelies Verbeke (België), Dichter des Vaderlands Babs Gons, Oumaima Hajri, Daniëlle Zawadi, Alejandra Ortiz en vele anderen.

Saturday Night Unlimited met o.a. Adriaan van Dis, Connie Palmen, Ennatu Domingo, Simone Atangana Bekono, Ellen Deckwitz, Ronelda S. Kamfer (Zuid-Afrika), Robin Block, Lara Nuberg, live sensatie Nusantara Beat, en vele anderen.

 

ODE AAN REMCO CAMPERT & UITREIKING HAAGSE LITERATUURPRIJZEN

Om het leven en werk van Remco Campert groots te vieren vindt op de slotdag van het Writers Unlimited Internationaal Literatuurfestival Den Haag op zondagmiddag 21 januari 2024 in de Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg een Ode aan Remco Campert plaats, voorafgaand aan de uitreiking van de Haagse Literatuurprijzen aan onder meer Anjet Daanje (bekend van de roman Het lied van ooievaar en dromedaris). Het programma wordt georganiseerd door Writers Unlimited in samenwerking met het Literatuurmuseum, de Jan Campert-Stichting, De Bezige Bij, uitgever van het werk van Remco Campert en de Volkskrant.

Remco Campert zal worden geëerd met optredens door prominente gasten als zanger Ellen ten Damme, schrijvers Kees van Kooten en Alma Mathijsen, gitarist Corrie van Binsbergen en jazzmusicus Benjamin Herman die zich door de persoon en het werk van Remco laten inspireren.

De Haagse Literatuurprijzen die worden uitgereikt zijn de Constantijn Huygens-prijs, de Jan Campert-prijs, de F. Bordewijkprijs en de Nienke van Hichtum-prijs. De Constantijn Huygens-prijs is toegekend aan Anjet Daanje; de laureaten van de overige drie prijzen worden in november bekend gemaakt.

Geplaatst op: donderdag 31 augustus 2023