Inschrijven op de nieuwsbrief

Erfstukken met o.a. Babeth Fonchie en Eva Meijer bij De Vries Van Stockum

Babeth Fonchie tijdens opnames Erfstukken in boekhandel Van Stockum, april 2021 - foto Joëlle Koorneef
Babeth Fonchie tijdens opnames Erfstukken in boekhandel Van Stockum, april 2021 - foto Joëlle Koorneef

Voor ons (online) programma Erfstukken en de bijbehorende papieren uitgave maakten we opnames in boekwinkel De Vries Van Stockum in Den Haag met auteurs Eva Meijer en Babeth Fonchie en illustratoren Fleur Kotten en Jessica Bacuna. Bekijk hier de gesprekken en de voordracht van hun prachtige brieven aan een andere generatie.

Wat waren het fijne gesprekken en mooie voordrachten in boekhandel Van Stockum! Bijzonder, want niet alleen was Babeth die opnamedag jarig, maar kon Van Stockum toen na een lange lockdown voor het eerst weer open voor klanten.

Voor Erfstukken schreven vijf auteurs op verzoek van Writers Unlimited een brief aan een familielid van een andere generatie met de vraag: "Welke zorg of vrees over deze tijd wil je aan een familielid uit het verleden of in de toekomst voorleggen?" Vijf kunstenaars reageerden op deze brieven en maakten een unieke illustratie. Grafisch ontwerper Herman van Bostelen maakte van alle bijdragen een papieren kleinood: van leporello tot ansichtkaart.

De papieren uitgave Erfstukken is exclusief verkrijgbaar (€7,50) in de winkel en via de webshop van De Vries Van Stockum.

Lees alle bijdragen en bekijk gratis de opnames van Erfstukken via writersunlimited.nl

Geplaatst op: woensdag 28 april 2021