Inschrijven op de nieuwsbrief

Data Writers Unlimited Festival 2025 bekend!

Terugblik: Diann van Faassen en Francis Broekhuijsen tijdens 'De Stem van de Stad', Friday Night Unlimited 2024 in De Stem van de Stad, Writers Unlimited Internationaal Literatuurfestival Den Haag - foto Serge Ligtenberg
Terugblik: Diann van Faassen en Francis Broekhuijsen tijdens 'De Stem van de Stad', Friday Night Unlimited 2024 in De Stem van de Stad, Writers Unlimited Internationaal Literatuurfestival Den Haag - foto Serge Ligtenberg

WRITERS UNLIMITED INTERNATIONAAL LITERATUURFESTIVAL DEN HAAG 2025: donderdag 23 t/m zondag 26 januari 2025!

 

Laat je tijdens de 30e festivaleditie - van donderdag 23 t/m zondag 26 januari 2025 - vier sfeervolle winterse dagen inspireren en meevoeren door zo'n negentig schrijvers, dichters, performers, denkers en jonge talenten uit de hele wereld.

Begin december 2024 kondigen we op de Writers Unlimited-website het complete festivalprogramma aan, met gedetailleerde dag-tot-dag informatie, programmabeschrijvingen en biografische profielen van alle deelnemende auteurs en artiesten. Abonneer je op onze emailnieuwsbrief en blijf op de hoogte!

 

Nieuws en updates? Abonneer je op onze emailnieuwsbrief!

Ontvang als eerste nieuws en updates over het Winternachten festivalprogramma en de deelnemende auteurs. We houden je graag op de hoogte via onze tweewekelijkse emailnieuwsbrief. Abonneer je hier.

 

Over Writers Unlimited

Writers Unlimited brengt schrijvers, dichters, spoken word artiesten, denkers en wetenschappers van over de hele wereld samen om met ons publiek te discussiëren over actuele onderwerpen, literatuur, poëzie, kunst, wetenschap en maatschappij. Jaarlijks in het Writers Unlimited Internationaal Literatuur Festival Den Haag (volgende editie 23-26 januari 2025), het hele jaar door in onze Writers Series-gesprekken op verschillende locaties in Den Haag, en in onze Podcasts. En 24/7 in onze vrij toegankelijke YouTube-kanaalvideo's met honderden live registraties van onze gesprekken en optredens met auteurs van over de hele wereld.

Sinds 1995 organiseert Writers Unlimited het Writers Unlimited Internationaal Literatuurfestival Den Haag. Vele tienduizenden bezoekers zijn getuige geweest van gesprekken en voordrachten van schrijvers en dichters over actuele thema's. Het festival is uitgegroeid tot een van de belangrijkste internationale literaire evenementen van Nederland. Onder het motto 'Het woord is aan de schrijvers' heeft het festival de literatuur betrokken bij het nationale en internationale maatschappelijke debat.

Onze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door structurele subsidies van de Gemeente Den Haag en het Nederlands Letterenfonds, en incidenteel door diverse particuliere fondsen en samenwerkingspartners als Literatuurmuseum, Huis van het Boek, De Haagse Hogeschool, Bibliotheek Den Haag en de Jan Campert-Stichting.

Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2024