Inschrijven op de nieuwsbrief

Hier is de festival-boekenlijst 2024!

Kloksgewijs: festivalauteurs Astrid Lampe, Zheng Ziaoqiong, Ronelda Kamfer, Dewi de Nijs Bik, Simone Atangana Bekono
Kloksgewijs: festivalauteurs Astrid Lampe, Zheng Ziaoqiong, Ronelda Kamfer, Dewi de Nijs Bik, Simone Atangana Bekono

No English text available

Alvast inlezen voorafgaand aan het festival? Of na het festival zoeken welke auteur je uit welk boek zag voordragen?

Hier is het overzicht van de recentste boeken en dichtbundels van de auteurs die gaan optreden tijdens het komende Writers Unlimited Internationaal Literatuurfestival Den Haag (18-21 januari 2024). 

De schrijvers en dichters nemen in het festival deel aan gesprekken over actuele onderwerpen. Veel van hen dragen daarbij ook voor uit hun al gepubliceerde boeken en dichtbundels, of uit nieuw geschreven verhalen en poëzie.

BEKIJK HIER DE BOEKENLIJST WRITERS UNLIMITED FESTIVAL 2024 (opent als pdf bestand in nieuw browservenster)

 

Boeken kopen bij de festivalstand van De Vries Van Stockum!

Boeken en dichtbundels van alle festivalauteurs zijn tijdens het festival verkrijgbaar in de pop up-winkel van Boekhandel De Vries Van Stockum in de foyer van Theater aan het Spui, op de festivaldagen: donderdagavond 18 januari, vrijdagavond 19 januari, zaterdagmiddag en -avond 20 januari en zondagochtend 21 januari 2024.

Bij Ode aan Remco Campert & Uitreiking Haagse Literatuurprijzen op zondagmiddag 21 januari 2024 is Boekhandel De Vries Van Stockum aanwezig in de foyer van de Koninklijke Schouwburg met boeken van de daar optredende schrijvers.

De foyers zijn alleen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs.

Bij de gratis toegankelijke festivalprogramma's in Bibliotheek Ypenburg (18 januari, aanvang 20 uur: Indische roots in poëzie en muziek: Ellen Deckwitz en Robin Block) en in Bibliotheek Nieuw Waldeck (19 januari, aanvang 20:15 uur: Marja Pruis in gesprek over haar nieuwe roman Huiswerk met Roos van Rijswijk) biedt Boekhandel De Vries Van Stockum boeken aan van de daar optredende auteurs.

PROGRAMMA & TICKETS Writers Unlimited Internationaal Literatuurfestival Den Haag 2024

Posted on: Wednesday 3 January 2024